برای اینکه ویتامین D به خوبی جذب بدن شود، باید آن را با چربیهای سالم مصرف کرد. ویتامین D به عنوان یک ویتامین محلول در چربی، به چربی نیاز دارد تا به درستی جذب شود. چربیهای سالمی مانند روغن زیتون، آووکادو و روغن کتان میتوانند در این فرایند کمک کنند. مطالعهای که در سال ۲۰۱۳ انجام شد نشان داد غذاهایی با حدود ۱۰ گرم چربی، مانند ماهی قزلآلا، آجیل یا کره آجیل، به جذب بهتر ویتامین D کمک میکنند.
مقدار توصیهشده مصرف ویتامین D برای افراد بین 1 تا 70 سال، 600 واحد بینالمللی (IU) در روز است، در حالی که این مقدار برای افراد بالای 70 سال به 800 IU افزایش مییابد.
برای بهرهوری حداکثری از ویتامین D، توصیه میشود که این ویتامین را همراه با منابع چربی سالم مصرف کنید تا جذب و استفاده بهتر از آن در بدن رخ دهد.