سهیل عباسی گفت: «مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ برای افرادی که سالم هستند، مناسب و مفید است». این کارشناس ارشد علوم تغذیه با اشاره به خواص متعدد و ارزش غذایی بالایی که تخم مرغ دارد، تصریح کرد: «مصرف تخم مرغ برای همه گروههای سنی، خصوصا خانمهای باردار، کودکان در سن رشد و همچنین سالمندان مفید است و میتواند به رشد کودکان و همچنین حفظ عضلات در سالمندان کمک کند. خصوصا زرده تخم مرغ برای جلوگیری از آلزایمر در سالمندان مفید است.»
عباسی با بیان اینکه برخی از خانمهای باردار ممکن است در ماههای ابتدایی بارداری تمایل به مصرف تخم مرغ نداشته باشند، یادآور شد: «به محض اینکه وضعیت تهوع خانمهای باردار بهتر شد، باید حتماً تخم مرغ را در برنامه غذایی خود قرار دهند.»
وی اظهار کرد: «مصرف تخم مرغ بدون محدودیت سنی قابل توجهی برای کودکان حتی کمتر از یک سال تا افرادی بالای ۹۰ سال نیز مفید است.
اگرچه در برخی منابع علمی در سالهای اخیر عنوان شده که مصرف تخم مرغ باید کمتر از یک عدد در روز و حدود پنج یا شش عدد در هفته باشد و در برخی منابع دیگر تا مصرف دو تخم مرغ در روز نیز مطرح شده، اما آنچه که مستند و معتبر است مصرف روزانه یک تخم مرغ در روز است.»
عباسی به افرادی که دچار فشار خون بالا، مشکلات قلبی و عروقی، چربی خون بالا و... هستند توصیه کرد که مصرف تخم مرغ را به سه یا چهار عدد در هفته و به صورت یک روز در میان کاهش دهند.
این کارشناس ارشد علوم تغذیه اظهار کرد: «مصرف یک عدد تخم مرغ در روزی که ذکر میشود برای یک تخم مرغ کامل شامل زرده و سفیده است و افرادی که نیاز به پروتئین بیشتری دارند؛ مانند ورزشکاران میتوانند چهار یا پنج سفیده تخم مرغ را نیز در روز استفاده کنند.»
عباسی با اشاره به این تصور که زرده تخم مرغ کلسترول بالایی دارد، افزود: «در منابع علمی جدید عنوان شده که مصرف زرده تخم مرغ تأثیر چندان زیاد و قابل توجهی در بالا بردن کلسترول خون ندارد.»
او با بیان اینکه تخم مرغ آبپز بهترین نوع مصرف تخم مرغ است، اظهار کرد: «ممکن است برخی افراد تمایلی به خوردن تخم مرغ به صورت آبپز نداشته باشند، به همین دلیل میتوانند تخم مرغ را به صورت نیمرو و یا حتی املت استفاده کنند.»
عباسی در پایان گفت: تنها کسانی که آلرژی شدید و مستقیم به تخم مرغ دارند باید از مصرف آن خودداری کنند، در غیر این صورت مصرف تخم مرغ در هیچ گروهی نباید حذف شود.