عکس <%# hl_post_title.Text %>


اگر دچار التهاب مری هستید، مصرف پیاز خام برای شما مناسب نیست. دلیل این موضوع این است که پیاز می‌تواند سوزش سر دل و اپی‌گاستر را تشدید کرده و باعث اختلال در عملکرد اسفنکتر تحتانی مری شود.


آنتی‌اکسیدان موجود در پیاز به نام کورستین دارای خاصیت ضدالتهابی است و ممکن است در کاهش التهاب مری مؤثر باشد. اما، برخی شواهد نشان می‌دهد که پیاز می‌تواند علائم ناخوشایند رفلاکس معده را تشدید کرده و باعث افزایش سوزش سر دل و نفخ شود، که این مسئله می‌تواند تأثیرات منفی بر فعالیت مری داشته باشد.


التهاب و تحریک مری که به عنوان ازوفاژیت یا التهاب مری شناخته می‌شود، معمولاً در دیواره‌های مری رخ می‌دهد. در صورت عدم درمان، این التهاب می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند دشواری در بلع، زخم مری، ایجاد اسکار در مری و بروز بیماری‌های معده‌ای شود.

کارشناسان معتقدند که رفلاکس اسید معده شایع‌ترین علت التهاب مری است. پیاز می‌تواند باعث شل شدن اسفنکتر تحتانی مری شود که این امر منجر به افزایش رفلاکس اسید و بدتر شدن وضعیت مری می‌شود. بنابراین، افراد مبتلا به بیماری‌های مری باید از مصرف پیاز خودداری کنند.