دستگاه آب مقطر گیر آزمایگاهی با
استفاده از فرآیند های فیزیکی و شیمیایی، عناصر آلوده را از آب جدا می کنند وآب
خالص و بدون یون تولید می کنند.
آب مقطربه دلیل نبود میکروارگانیسم
ها، گازها، عناصر سنگین وسایر مولکول های مزاحم، گزینه ی ایدآلی برای انجام بسیاری
از واکنش ها، تست های بیولوژیک و محیط های کشت است. اگر به دنبال خرید دستگاه آب
مقطر گیر هستید، باید به حجم آبی که این دستگاه می تواند در یک ساعت تقطیر کند،
جنس دستگاه، میزان مسرف انرژی و قطعات جانبی
آن توجه کنید.
دستگاه آب مقطر گیر آزمایشگاهی یکی از تجهیزات ضروری در آزمایشگاه ها است که
برای تولید آب مقطر خالص و بدون یون استفاده می شود.
راهنمای خرید دستگاه آب مقطر گیری آزمایشگاهی:
_ ظرفیت تولید: حجم آبی که دستگاه می تواند در یک ساعت تقطیر کند.این موضوع
بستگی به نیاز آزمایشگاه شما دارد.
_جنس بدنه : دستگاه های آب مقطر گیری معمولا از جنس استیل ضد زنگ یا پلاستیک
مقاوم هستند.
_ نوع تقطیر: برخی دستگاه ها از تقطیر یک مرحله ای وبرخی از تقطیر دوبل(دو مرحله
ای)استفاده می کنند.
_ مصرف انرژی: بررسی میزان مصرف انرژی دستگاه وکارایی آن می تواند به کاهش
هزینه های عملیاتی کمک کند.
_ حسگرها و کنترل ها: دستگاه هایی
که دارای حسگرها و کنترل های پیشرفته تری هستند، عملکرد بهتری دارند و می توانند به طور خودکارمشکلات را تشخیص دهند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، با ما ارتباط بگیرید:
شرکت کیمیا تجهیز طایی:
8-77132237_ 021
09122308194
09011093280