آگهی مربوطه منقضی شده است.

نگارش و تدوین پایان نامه و پروپوزال های تمامی مقاطع
رشته های:
پایان نامه رشته مدیریت دولتی
پایان نامه رشته مدیریت صنعتی
پایان نامه رشته مدیریت آموزشی
پایان نامه رشته مدیریت بازرگانی
پایان نامه رشته مدیریت جهانگردی
پایان نامه رشته روانشناسی
پایان نامه رشته علوم تربیتی
پایان نامه رشته حقوق
پایان نامه رشته آمار
پایان نامه رشته حسابداری


به همراه تجزیه و تحلیل و نتایج آماری

روش ELECTRE
اساس کار اين روش بر مبناي روابط غير رتبه¬اي است، بنابراين جواب¬هاي به دست آمده به صورت مجموعه-اي از رتبه¬ها خواهد بود (اصغرپور م. , 1389). مدل¬سازي مسائل تصميم¬گيري بر اساس اين روش و همچنين با تشکيل ماتريس تصميم¬گيري انجام مي¬شود که سطرهاي آن گزينه¬هاي رقيب و در ستون¬ها، شاخص¬هاي تصميم قرار دارند.
روش مجموع ساده وزين ( SAW)
اين روش يکي از قديمي¬ترين روش¬هاي به‌کارگيري شده در MADM است، به طوري که با مفروض بودن بردار W ( اوزان اهميت از شاخص¬ها) براي آن، مناسب‌ترين گزينه به صورت زير محاسبه مي¬گردد (اصغرپور م. , 1389):
تکنيک AHP
روش AHP يکي از شناخته¬شده¬ترين روش¬هاي تصميم¬گيري چند شاخصه است که در حوزه¬هاي مختلف کاربردي مورد استقبال قرار گرفته است (Saaty, 1995). اين تکنيک توسط فردي عراقي الاصل به نام ساعتي ، در دهه¬ي 1970 پيشنهاد شد. اين روش، مانند آنچه در مغز انسان انجام مي¬شود، به تجزيه و تحليل مسائل مي¬پردازد. AHP تصميم¬گيرندگان را قادر مي¬سازد اثرات متقابل و همزمان بسياري از وضعيت¬هاي پيچيده و نامعين را تعيين کنند. اين فرايند تصميم¬گيرندگان را ياري مي¬کند تا اولويت¬ها را بر اساس اهداف، دانش و تجربه خود تنظيم نمايند؛ به نحوي که احساسات و قضاوت¬هاي خود را به طور کامل در نظر بگيرند. (اصغرپور م. , 1389)


تکنيک آنتروپي شانون
آنتروپي يک مفهوم عمده در علوم فيزيکي، علوم اجتماعي و تئوري اطلاعات مي¬باشد به طوري که نشان دهنده مقدار عدم اطمينان موجود از محتواي مورد انتظار اطلاعاتي از يک پيام است. به لفظ ديگر، آنتروپي در تئوري اطلاعات معياري است براي مقدار عدم اطمينان بيان شده توسط يک توزيع احتمال گسسته (Pj) به طوري که اين عدم اطمينان، در صورت پخش بودن توزيع، بيشتر از مواردي است که توزيع فراواني تيزتر باشد (Shannon).

تکنيک بردار ويژه
بردار ويژه يک تکنيک ديگر از محاسبه اوزان در شرايط عدم وجود ثبات کامل براي ماتريس D مي¬باشد. ساعتي از تجزيه و تحليل ماتريس مربع و عکس پذير D به بردار ويژه به ازاي عنصر ماکزيمم ويژه آن () استفاده مي¬نمايد. يعني:
D.W=λ_max.W

تکنيک تحليل پوششي داده¬ها(DEA)
تحليل پوششي داده¬ها، يک تکنيک برنامه¬ريزي خطي است که کارايي نسبي گروهي از واحدهاي تصميم¬گيري را اندازه‌گيري مي¬کند. يا به عبارت ديگر، DEA يک تکنيک برنامه ريزي جهت اندازه¬گيري عملکرد نسبي واحدهاي سازماني که داراي نهاده¬ها و ستانده¬هاي مختلف هستند، مي¬باشد (Fortuna, 2000).
تحليل پوششي داده¬ها يک روش غير پارامتريک است که به کمک برنامه¬ريزي رياضي به تعيين مرز کارايي واحدهاي تصميم¬گيري (DMU) که داراي ستانده و نهاده¬هاي مشابه¬اند، مي‌پردازد.

تکنيک TOPSIS
تکنيک Topsis بر اين مفهوم بنا شده است که گزينه انتخابي کمترين فاصله را با راه¬حل ايده¬آل (بهترين حالت ممکن) و بيشترين فاصله را با راه¬حل ايده¬آل منفي (بدترين حالت ممکن) داشته باشد. فرض بر اين است که مطلوبيت هر شاخص به طور يکنواخت افزايشي(يا کاهشي) است. بدين معني که هر چه r_ij بيشتر باشد، مطلوبيت بيشتر و برعکس.