عکس <%# hl_post_title.Text %>


طبق گزارش جدید QBE تحت عنوان «کسب و کار متصل: خطر تقویت وابستگی دیجیتال»، انتظار می‌رود تعداد حملات سایبری مختل‌کننده و مخرب جهانی تا پایان سال ۲۰۲۴ افزایش ۱۰۵ درصدی داشته باشد. اگر این روند ادامه پیدا کند، تعداد حملات سایبری استراتژیک و مختل‌کننده در سال جاری به ۲۱۱ مورد خواهد رسید، که این رقم نسبت به ۱۰۳ حمله در سال ۲۰۲۰، بیش از دو برابر افزایش یافته است.


به گزارش ایتنا، یکی از نمونه‌های این حملات، بدافزار «نات پتیا» است که در گذشته خسارات شدیدی به سراسر اروپا، آمریکای شمالی و آسیا وارد کرد. این بدافزار به تنهایی بیش از ۱۰ میلیارد دلار خسارت وارد کرد. هرچند این حملات نسبت به حملات ساده‌تر همچون از دست دادن داده‌ها، نادرتر هستند، اما اثرات مخرب‌تری دارند.


در ۱۹ ژوئیه ۲۰۲۴، خرابی نرم‌افزار «فالکون سنسور» از شرکت کراود استرایک باعث شد شرکت‌های «فورچون ۵۰۰» بیش از ۵.۴ میلیارد دلار خسارت ببینند و ۲۵ میلیارد دلار از ارزش آنها کاهش یابد. مهاجمان سایبری بلافاصله پس از این خرابی، حملات فیشینگ را با استفاده از نام کراود استرایک انجام دادند تا به سیستم‌ها نفوذ کنند و داده‌های کاربران را سرقت کنند.


بر اساس مطالعه انجام‌شده توسط «کنترل ریسک»، ۶۹ درصد از کسب‌وکارهای بزرگ و متوسط در انگلستان در طول ۱۲ ماه گذشته با حملات سایبری مختل‌کننده مواجه شده‌اند. حدود ۷۸ درصد از این کسب‌وکارها نگران تهدیدات سایبری هستند و بیش از نیمی از آنها پیش‌بینی می‌کنند که در سال آینده با حملات سایبری بیشتری مواجه خواهند شد.


در همین راستا، ۵۷ درصد از کسب‌وکارها به دنبال افزایش پوشش بیمه سایبری خود هستند تا در برابر این تهدیدات بیشتر محافظت شوند. همچنین، بر اساس گزارشی از «کپتیو اینترنشنال»، ۳۲ درصد از شرکت‌ها معتقدند که هوش مصنوعی می‌تواند به بهبود امنیت سایبری کمک کند، در حالی که ۱۵ درصد بر این باورند که هوش مصنوعی می‌تواند ریسک‌های سایبری را افزایش دهد.